Chceš sa stať "hlasom" nášho interného Call centra?
 

Hľadáme nových kolegov do nášho tímu!
 

Prácu ti predstaví náš kolega Jakub
 

Ahoj, som energetický poradca call centra, ktoré je súčasťou silnej a stabilnej spoločnosti s takmer 100 ročnou tradíciou. Moja práca spočíva v telefonickej komunikácii s existujúcimi aj potenciálnymi zákazníkmi VSE, ktorí nás denne kontaktujú.
 

Čo to presne znamená?
 

Som tu pre našich zákazníkov a poskytujem im profesionálny servis.  Ich spokojnosť je moja misia. Vybavujem ich rôznorodé požiadavky z oblasti elektrickej energie, plynu a hľadám pre nich tie najlepšie riešenia, ktoré im pomôžu ochrániť ich domácnosť, zdravie a životné prostredie. 
 

Ako som sa to naučil?
 

V úvode som mal dostatok času na adaptáciu. Absolvoval som, aj pre mňa samotného, zaujímavé školenia a konečne som pochopil, čo tá energetika vlastne je :)
Môj tréner a moji skúsení kolegovia mi ukázali „cestičky“ ako aktívne osloviť zákazníka a ponúknuť mu to NAJ riešenie, šité na mieru jeho potrebám. 
 

Kam sa môžem posunúť?
 

Chcem sa stať energetickým expertom. Aktuálne pracujem ako energetický poradca, no nie je to moja konečná zastávka. Kariérne schody, ktoré sú v spoločnosti nastavené, mi dávajú príležitosť postúpiť na ďalšie pozície nielen v rámci Call centra, ale aj v rámci našej veľkej spoločnosti VSE.
 

Kde a s kým pracujem?
 

Pracujeme ako silný tím, ktorý si navzájom pomáha v práci, ale aj v súkromnom živote. U nás je vždy sranda :)  
Pracujem v centre Košíc na Hollého ulici 3. A to najlepšie: zamestnávateľ mi vytvoril podmienky aj na to, aby som zákazníkom vedel príležitostne pomáhať aj priamo z domu. Je to naozaj skvelé! 
Zákazníkom sme k dispozícii v pracovných dňoch medzi 7:00 - 18:00 hod. Fungujeme na zmeny (7,5 hod.), ale o tom sa dozvieš viac na pohovore. 
 

Koho by som privítal v našom tíme?
 

Náš nový kolega by mal mať určite príjemný prejav, keďže je to práca v prvom rade o telefonickej komunikácii. Je nám jedno, koľko máš rokov alebo čo máš za sebou. Prax v oblasti zákazníckeho servisu je samozrejme vítaná, ale šancu majú aj úplní juniori bez predošlej skúsenosti. Stačí, ak máš pozitívny prístup nielen k práci, ale aj k životu, chuť rozvíjať sa a do všetkého ostatného ťa veľmi radi zasvätíme.
Zároveň je nevyhnutné mať ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou a ovládať základné PC zručnosti. Chceš predsa odborne i osobnostne rásť. 
 

Ak si sa v riadkoch vyššie našiel, si ten, kto môže náš tím skvele doplniť.
 

Na čo sa môžeš tešiť?

 

  • Priateľský tím kolegov, ktorí ti radi pomôžu a pohodový šéf
  • Máme prepracovaný program vzdelávania – kvalitné zaškolenie, tréningy, koučing
  • Možnosť práce z domu (home office) so zabezpečením technológií od VSE
  • Moderné pracovné prostredie v centre Košíc a voňavá káva
  • Jedálenské kupóny, aby si u nás nehladoval
  • Motivačné súťaže a spoločné tímové aktivity
  • Rôzne firemné podujatia (Family Day, vianočný večierok, teambuildingy, športové aktivity, dobrovoľníctvo,...) a ostatné ti prezradíme potom osobne :)
  • Poznáš šikovného kamoša alebo známeho, ktorého by si chcel za kolegu? Odporuč nám ho a my ťa odmeníme finančne sumou 500 EUR
  • Benefitný portál, v ktorom si skladáš benefity podľa svojich preferencií vo výške 100 EUR ročne
  • ...a v neposlednom rade budeš pracovať v spoločnosti, ktorej sa darí, ktorú ľudia majú radi a v ktorej sa dobré nápady naozaj realizujú

Nástupná základná mzda je 900 EUR brutto mesačne. K tejto základnej mzde sa na mesačnej báze pripočítava variabilná odmena vo výške 25% základnej mzdy, t.j. 225 EUR brutto pri 100% splnení individuálnych cieľov.

 

Informácie k výberovému konaniu
 

Ak sa u nás už “počuješ”, zašli nám svoj životopis v termíne do 25.7.2024.
Tešíme sa na Teba!


Východoslovenská energetika Holding, a.s